مرجع معتبر حقوقی برای معرفی بهترین وکیل تخصصی در تهران

مرجع معتبر حقوقی برای معرفی بهترین وکیل تخصصی در تهران

مشاوره حقوقی در کلیه زمینه های حقوقی ، کیفری و خانواده
مرجع معتبر حقوقی برای معرفی بهترین وکیل تخصصی در تهران

مرجع معتبر حقوقی برای معرفی بهترین وکیل تخصصی در تهران

مشاوره حقوقی در کلیه زمینه های حقوقی ، کیفری و خانواده

تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال 1401

تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال 1401

یکی از ابهاماتی که برای خریداران زمین به خصوص در شمال کشور وجود دارد این است که آیا یک زمین زراعی و یا باغ خرید و به راحتی آن را تغییر داد، تغییر کاربری امکان پذیر است اما با هر هدف و مقصدی نمی توان این کار را انجام داد.در ادامه این مطلب”تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال 1401″ بصورت کامل توسط وکیل پایه یک در امور اراضی توضیح خواهیم داد.

دریافت مشاوره از وکیل اراضی در تهران »»» 09124970000 

دریافت مشاوره از وکیل اراضی در مشهد»»» 09159159150

شماره وکیل
کلیک کنید

همچنین می توانید سوالات خود را در آخر همین صفحه قسمت دیدگاه ها برای کارشناسان ما ارسال کنید.ما در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.

آیا تغییر کاربری زمین زارعی امکان دارد؟

تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال 1401

طبق قانون تغییر کاربری اراضی کشاورزی جرم است که مجازات آن را در ادامه میگوئیم. اما!!

در مواردی ضروری تغییر کاربری زمین کشاورزی جرم نیست و این برعهده کمیسیونی است که در آن نمایندگان وزارتخانه های کشاورزی، مسکن، شهرسازی، جهاد سازندگی و سازمان حفاظت محیزیت و استانداری حضور دارند که در هر استان زیر نظر وزارت کشاورزی تشکیل می شود.

تصمیمات این کمیسیون با اکثریت آراء اعضا دارای اعتبار خواهد بود و ظرف دو ماه از تاریخ درخواست متقاضی این کمیسیون موظف به تشکیل جلسه و اتخاذ تصمیم است.

 بیشتر بخوانید : اراضی ملی در قانون ایران

آیا تغییر کاربری زمین کشاورزی جرم است؟

مجازات تغییر کاربری زمین کشاورزی

مطابق قانون منع تغییر کاربری اراضی کشاورزی مصوب سال 1374 و اصلاحی بعداز آن هرگونه تغییر کشاورزی جرم است.

اگر بصورت غیر قانونی تغییری در زمین زراعی داده شود علاوه به قلع و قم بنا به جریمه نقدی از یک تا 3برابر بهای اراضی زراعی و باغ ها به قیمت روز زمین با کاربری جدید که مورد نظر متخلف است، محکوم میشود. و در صورت تکرار جرم نیز به حداکثر جزای نقدی و حبس محکوم میشود.

 بیشتر بخوانید : وکیل ملکی در اراضی ملی و مستثنیات زمین

نوع کاربری یک زمین

نوع کاربری یک زمین توسط شهرداری و سازمان های مربوط به آن مشخص می شود و این کاربری پیش از آنکه به یک مشتری فروخته شود، مشخص شده است.

بهترین روش برای مشخص شدن کاربری زمین آن است که گزینه های مورد نظر خود را از شهرداری و سازمان های مربوطه استعلام بگیرید، چرا که ساخت در زمین زراعی به دلیل کاربری متفاوت یک معامله غیر قانونی است.

پیش از انجام هرگونه اقدامی برای خرید زمین باید به نوع کاربری آن توجه کنید. اینکه زمین مورد نظر شما چه کاربری دارد و برای انجام چه کاری قابل استفاده است.

شرایط ازدواج مجدد در قانون ایران

شرایط ازدواج مجدد در قانون ایران

به منظور بررسی شرایط قانونی ازدواج مجدد مرد عوامل و دلایل مختلفی را مورد بررسی قرار می دهیم، علی رغم تصوربرخی مردان ، طبق قانون مرد نمی تواند ازدواج مجدد داشته باشد. اما آیا این قانون همیشگی و تحت هر شرایطی است؟پاسخ به این سوال خیر است. برای بررسی شرایط قانونی که مرد در چه صورت می تواند ازدواج مجدد داشته باشد این مطلب را بخوانید .

 بیشتر بخوانید : ازدواج یا صیغه موقت و نکات حقوقی آن

شرایط ازدواج مجدد مرد

قانون اصل را بر ممنوعیت ازدواج مجدد بدون عذر و بهانه برای مردان قرارداده است . مرد در صورت داشتن همسر نمی تواند  زن دوم اختیار کند مگر به دلایل ذیل :

ازدواج مجدد مرد

رضایت همسر اول

چنانچه به هردلیلی همسر اول شخصی نسبت به ازدواج مجدد مرد رضایت دهد می تواند با مراجعه به دادگاه و یا دفاتر ثبت اسناد نسبت تنظیم رضایتنامه اقدام کند و به شوهر خود حق ازدواج دهد .

عدم توانایی همسر اول در انجام وظایف زناشویی

در قانون وظایفی برای زن و مرد تعریف شده است که هرکدام نسبت به انجام آن وظایف متعهد و موظفند، چنانچه زن در انجام وظایف مشخصه توانایی نداشته باشد مرد می تواند اردواج مجدد نماید.

عدم تمکین از شوهر

در واقع تمکین به معنای اطاعت زن از خواسته های همسرش است ، در صورتی که زن از شوهر خود تمکین نکند در صورت اثبات دادگاه رای به ازدواج مجدد مرد خواهد داد .

مبتلا بودن زن به امراض صعب اللاج و یا جنون

ابتلای زن به بیماری های غیر قابل علاج و یا جنون شرایط را برای ازدواج مجدد مرد فراهم میکند .

محکومیت شش ماهه برای زن

چنانچه زن به هر دلیل به بیش از 6 ماه حبس محکوم شود مرد می تواند برای ازدواج موقت اقدام نمایید .

اعتیاد زن

اعتیاد داشتن زن  به مواد مخدر و الکل و یا هر نوع اعتیاد مضر راه را برای ازدواج مجدد مرد فراهم میکند .

ترک خانه از طرف زن

گاهی پیش می آید که زن، خانواده را بدون اطلاع و دلیل ترک میکند در این صورت دادگاه رای به ازدواج مجدد مرد می دهد

عقیم بودن زن

مرد در صورتی که زن او عقیم باشد و امکان زاد و ولد و باروری نداشته باشد، می تواند برای ازدواج مجدد اقدام کند

مفقود الاثر شدن زن

ناپدید شدن زن به مدت مشخص ( در قانون مشخص شده است)  ودر صورت مفقودالاثر شدن زن ، مرد می تواند همسر دوم اختیار کند .

در صورتی که شرایط یاد شده برای دادگاه محرز  شود مرد می تواند اقدام به ازدواج مجدد نماید در غیر اینصورت عمل وی جرم محسوب شده و متحمل 6 ماه تا 1 سال حبس خواهد شد .

شما می توانید در خصوص مسائل حقوقی خود با وکیل پایه یک در موسسه حقوقی آسایش گستران تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

جرم زنا دختر و پسر مجرد

جرم زنا دختر و پسر مجرد

زنا به نزدیکی زن و مرد، در شرایطی که بین آن دو علقه زوجیت و محرمیت نباشد می‏گویند. اگر نزدیکی و دخول به صورت کامل صورت نگیرد به آن زنا نمی‏گویند؛ بنابراین، لمس یا دیدن بدن نامحرم، حرام است اما حکم زنا را ندارد و حد زنا جاری نمی‏شود. زنا از گناهان کبیره شمرده شده و حرمت و رعایت آن بین مسلمانان ضروری است و ارتکابش موجب برقراری حد است که در دسته‏ی سنگین ترین مجازات هاست. مردی را که مرتکب زنا شده است را «زانی» و زنی که مرتکب زنا شده است را «زانیه» می‏گویند. جرم زنا یکی از جرایمی است که به دلیل آنکه از حدود شرعی خارج شده است نوعی حرام حدی محسوب می‏شود، و مشخص است که مستوجب مجازات های حدی خواهد بود. ما قصد داریم به زنای بین دختر و پسر مجرد در این مقاله”جرم زنا دختر و پسر مجرد” بپردازیم.

انواع زنا در اسلام و قانون

زنا دارای موارد مختلفی است که برای هر کدام از آن‏ها، کیفرها و حدود جداگانه‏ای در اسلام وجود دارد.
•زنا با محارم
• زنا به عنف
•زنای محصنه
• زنای غیرمحصنه
بحث ما در این مقاله زنای غیرمحصنه، یعنی زنا بین دختر و پسر مجرد است.

 بیشتر بخوانید : نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زنای غیرمحصنه

جرم زنا دختر و پسر مجرد
جرم زنا دختر و پسر مجرد

در صورتی که هم زن (زانیه) و هم مرد (زانی)، هر دو مجرد باشند فاقد شرایط احصان بودِ و مرتکب زنای غیر محصنه شدِ اند. اما برای بسیاری از افراد که تصور وجود دارد که برای تحقق احصان هر دوی آنها یعنی هم زانی و هم زانیه باید متاهل باشند در صورتی که چنین نیست؛ محصنه یا غیر محصنه بودن زنا نسبت به جمیع شرایط هر فرد محقق می‏شود به این صورت که اگر مرد مجرد باشد و خانم دارای همسر، و زنا رخ دهد، زنا مرتکب شدِ نسبت به آقا غیرمحصنه و نسبت به خانم محصنه است و همینطور بالعکس یعنی اگر آقا دارای همسر دائم بودِ و خانم مجرد باشد، آقا مرتکب زنای محصنه و خانم مرتکب زنای غیر محصنه شدِ است.

راه های اثبات زنا

عمل زنا اعم از اینکه محصنه باشد یا غیر محصنه و محارمی باشد یا به عنف تنها از یکی از راه‏های زیر قابل اثبات می‏باشد.
1. اقرار
2. شهادت
3. علم قاضی

اقرار شخص زنا کننده:

زنا کننده‏ای که اهلیت دارد و آزاد است اگر در حالت اختیار، و بدون ارعاب و ترس چهار مرتبه و بنابر احتیاط در چهار جلسه دادگاه، اعتراف کند که زنا کردِ است زنا کار شناخته شدِ و مشمول مجازات می‏شود. اگر زنای محصنه از راه اقرار شخص زناکار ثابت شود و شخص زناکار هنگام سنگسار از گودال فرار کرد، دیگر اورا به گودال برنمی‏گردانند، حتی بنابر اگر یک سنگ هم به او نخورده باشد.

شهادت شاهدان زنا:

اگر چهار مرد عادل، سه مرد و دو زن عادل یا دو مرد و چهار زن عادل، که عادل و بی‏طرفی آنها ثابت شود، به دیدن عمل، شهادت دهند کافی است و زنا ثابت می‏شود. اگر زنای محصنه از راه شهادت شهود ثابت شود، آنگاه اگر هنگام سنگسار شخص زنا کار از گودال فرار کرد، باید به گودال سنگسار برگرداندِ شود و انقدر به او سنگ بزنند تا فوت کند.
﴿وَاللَّاتِی یَأْتِینَ الْفَاحِشَةَ مِنْ نِسَائِکُمْ فَاسْتَشْهِدُوا عَلَیْهِنَّ أَرْبَعَةً مِنْکُمْ ۖ فَإِنْ شَهِدُوا فَأَمْسِکُوهُنَّ فِی الْبُیُوتِ حَتَّىٰ یَتَوَفَّاهُنَّ الْمَوْتُ أَوْ یَجْعَلَ اللَّهُ لَهُنَّ سَبِیلًا﴾ (سورهٔ نساء-آیهٔ ۱۵)
و از زنان شما کسانی که مرتکب زنا می‏شوند چهار نفر از مسلمانان به عنوان شاهد بر آنان بطلبید پس اگر شهادت دادند آنان (زنان) را در خانه ها (خانه‏ی شوهر) نگاه دارید تا مرگشان فرا رسد یا خدا راهی برای آنان قرار دهد.

مجازات خرید و فروش هر گرم مواد مخدر شیشه در سال 1401

مجازات خرید و فروش هر گرم مواد مخدر شیشه در سال 1401

مجازات حمل و نگهداری و هچنین خریدوفروش مواد مخدر از جمله “شیشه” یکی از جرایم سنگینی است که هرشخصی میتواند انجام دهد.و طبق قانون احکام و مجازاتی برای این اشخاص در نظر گرفته شده است؛که ما قصد داریم در مقاله“مجازات خرید و فروش هر گرم مواد مخدر شیشه در سال 1401 به طور کامل به آن بپردازیم.

چنانچه فردی هستید متهم به داشتن  مواد مخدر(شیشه) و این اتهام نسبت به شما نادرست است و سعی در رفع اتهام دارید، می توانید همین حالا با شماره وکیل (09124970000) اقدام به اخذ بهترین وکیل پایه یک دادگستری کنید، تا شما را از هرگونه اتهام بی اساس نجات دهد.

“هدف ما آسایش شماست”

نمایشگر ویدیو
00:00
02:36

مجازات داشتن هر گرم شیشه چگونه است؟

مجازات همراه داشتن هرگرم شیشه عبارت است از:

 5سانتی گرم: پانصدهزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی، 20 تا 50 ضربه شلاق.

 بیشتر از 5 سانتی گرم تا 1 گرم: دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی و 30 تا 70 ضربه شلاق.

 بیش از 1گرم تا 4گرم: هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و 2 تا 5 سال حبس و محکوم به 30 تا 70 ضربه شلاق.

بیشتر از 4 تا 15 گرم: بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و محکوم به 5 تا 8 سال حبس و 30 تا 74 ضربه شلاق.

– بالای 15 تای 30 گرم: چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و 10 تا 15 سال حبس و همچنین محکوم به 30 تا 74 ضربه شلاق.

 بیشتر از 30 گرم: محکوم به اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

مجازات فروش مواد مخدر شیشه چیست
مجازات خرید و فروش مواد مخدر شیشه

مجازات خرید و فروش و استعمال شیشه چیست؟

اما مجازت استعمال شیشه عبارتست از:

 چنانچه شخصی در مصرف شیشه بار اولش باشد؛طبق ماده 19 قانون مدنی، محکوم به 50 تا 74 ضربه شلاق و دو تا ده میلیون ریال جزای نقدی میشود.

 اگر شخص چندمین بارش باشد در مصرف شیشه یا به اصطلاح فرد معتاد باشد؛ مطابق ماده 16 قانون مدنی به یک تا پنج میلیون ریال جریمه نقدی وتا 30 ضربه شلاق محکوم میشود.

نکته: چنانچه فردم برای بار دوم دستگیر شود، برای هر مرتبه هربار به 74 ضربه شلاق محکوم میشود.

مجازات حمل و فروش شیشه برای افراد زیر 18 سال چیست؟

  1. مجازات افراد زیر 18 سال که هنوز به سن بلوغ نرسیده اند برخلاف افراد بالغ و بالای 18 سال مسئولیت کیفری ندارند.
  2. و درصورت انجام این جرم محکوم به اقدامات تربیتی و تامینی میشوند و این قدامات عبارتند از:
  3. اخذ تعهد به ادب کردن طفل توسط والدین
  4. معرفی به مددکار اجتماعی و روانشانس
  5. اقدام به فرستادن طفل به مراکز فرهنگی و آموزشی
  6. انجام اقدامات لازم برای درمان اعتیاد طفل
  7. عدم مباشرت طفل با افرا خاص(معتاد و…)
  8. جلوگیری از رفت و آمد طفل به محل های معین
  9. تحویل دادن طفل به دیگر اقوام خانواده در صورت صلاح دادگاه

مجازات اغتشاشگران چیست ؟

مجازات اغتشاشگران چیست ؟

اغتشاش واژه‏ی کلی است که می‏تواند شامل مواردی بسیاری شود. به عبارت دیگر می‏تواند بسیاری از اقدامات بصورت مجزی اغتشاشات تلقی شود. همه ما می‏دانیم که نظم عمومی در جوامع گوناگون از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طوری که این موضوع یکی از مصادیق امنیت اجتماعی به حساب می‏آید. با این حال گاهی شاهد این هستیم که برخی از افراد با ارتکاب به جرم اغتشاش، نسبت به اخلال در نظم عمومی اقدام می‏کنند. به همین علت مطابق با قوانین هر کشور، مجازاتی برای این افراد در نظر گرفته می‏شوند. در این مقاله”مجازات اغتشاشگران چیست” قصد داریم به مجازات اغتشاشگران بپردازیم.

شماره وکیل
کلیک کنید

عنصر قانونی اغتشاش

اغتشاش جزء جرایم علیه امنیت ملی کشور به حساب می‏آید. طبق ماده 610 قانون مجازات اسلامی:
چنانچه دو یا چند شخص بر ضد امنیت داخلی و خارجی کشور اقدام نمایند و یا حتی وسایل ارتکاب آن را فراهم نمایند، اگر ما فرض را بر این اساس بگذاریم که این اقدامات جزو جرایم محارب نبوده، اشخاص دخیل به دو تا پنج سال حبس محکوم می‏شوند. اقداماتی که باعث می‏شود اعتراضات را تبدیل به اغتشاشات کند عبارت‏اند از:
1. بستن خیابان و یا کوچه ها
2. گرد هم آوردن اشخاص برای ارتکاب جرم ضد امنیت
3. تخریب اموال عمومی و خصوصی
4. ضرب و شتم ماموران دولتی
5. و هرگونه اقدامی که سبب رعب و وحشت عموم افراد جامعه یا برهم خوردن نظم عمومی گردد

عنصر قانونی اغتشاش

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک برای تخفیف در مجازات

نکات ماده‏ی 610 قانون مجازات اسلامی

در ماده 610 قانون مجازات اسلامی سه نکته مهم به چشم می‏خورد که از اجزاء اصلی تشکیل دهنده‏ی جرم اغتشاش هستند.
1. اجتماع
2. تبانی
3. محارب

اجتماع

در این فرض اگر دو یا بیش از دو نفر در یک مکان به منظور هدف واحدی جمع شوند و با قصد سوء، عملی را علیه امنیت ملی و اجتماعی انجام دهد در زمره جرم اجتماعِ غیر مجاز قرارگرفته و مجازات می‏شود.

تبانی

چنانچه جمعی از افراد به هر نحوی با یکدیگر اقدام به دسیسه کردن و پاپوش دوختن بر علیه شخص ثالث نماید مرتکب جرم تبانی شده‏اند.

محارب

قانون‏‏گذار در ماده 279 قانون مجازات اسلامی به تعریف محاربه پرداخته است. مطابق نظر قانون‏گذار کشور ما، اگر شخصی به قصد جان و مال و ناموس مردم یا ترساندن آنها اقدام به کشیدن سلاح کند به طوری که به سبب آن محیط جامعه ناامن گردد محارب است؛ اما اگر شخصی با انگیزه های فردی و خصومت شخصی به سمت یک یا چند نفر مشخص حمله کند و بر روی آنها سلاح بکشد اما سبب رعب و وحشت عموم مردم جامعه نشود و یا به نحوی موجب سلب امنیت کشور نشود، محارب محسوب نمی‏شود. در قانون کشور ما جرایمی که با عنوان محاربه شناخته می‏شوند دارای اهمیت و سخت گیری های بسیاری هستند، و قانون‏گذار تاکید بسیاری بر روی این دسته از جرایم دارد.

جرم محاربه

در سطر بالا به تعریف جرم محاربه پرداختیم و گفتیم که به شخصی که با قصد و نیت سلب امنیت جامعه، سبب اجماع غیر مجاز شود و ناامنی در جامعه به وجود بیاورد محارب شناخته می‏شود. قانون‏گذار در قانون مجازات اسلامی در چند ماده به جرایم شامل محاربه پرداخته و برای این جرم مجازات اعدام را پیش بینی نموده است. در ایران به علت آمیخته بودن دین مبین اسلام با قوانین مربوطه در خصوص جرایمی که در حدود الهی قرار می‏گیرند سخت گیری های ویژه ای به عمل آمده است که جرم محاربه در زمره این جرایم قرار می‏گیرد به همین علت در خصوص تحقق این جرم باید عوامل متعددی کنار هم قرار بگیرند تا شخص محارب شناخته شود و به اعدام محکوم شود.

نکته

تبانی از ارکان اصلی جرم اغتشاش است که مابین چند نفر به قصد خاصی صورت می‏پذیرد؛ حال اگر شخصی بدون این رکن یعنی تبانی به گروه یادسته ای بپیوندد و ناخواسته یا ندانسته و بدون نیت مخربی اقدامی علیه نظم عمومی انجام دهد محارب شناخته نشده است و با اهتمام به ماده 610 قانون مجازات اسلامی مشمول محاربه نخواهد شد.